TikTok uygulamasında kullanıcılar bir başka profili ziyaret ettiklerinde orada “Sizinle paylaştı” ibaresi görüyorlar. Bu yazının ne anlama geldiğini ve neden yazdığını merak ediyorlar. Günümüzün en çok ilgi çeken sosyal medya uygulamalarının başında TikTok gelmektedir.
Bazen kullanıcılar Öneriler üzerinden veya Keşfet üzerinden sizinle paylaştı gibi biyografisinde yazı bulunan hesaplara denk gelebiliyorlar. Bu yazı o hesabın sizin videolarınızı bir başkası ile paylaştığını işaret etmektedir.

TikTok, milyonlarca kullanıcının video paylaştığı ve içerik ürettiği en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Kullanıcıların karşısına çıkan yeni ifadeler ve platform içi terimler zaman zaman kafa karışıklığına neden olabilmektedir.
İfadelerden biri de “Sizinle paylaştı” şeklinde TikTok profillerinde görülen kısa bir ibaredir. Öneriler ve keşfet bölümünde denk gelinen profillerde yer alan ifade, ne anlama geldiği yönünde birçok kişi tarafından merak edilmektedir.
TikTok Sizinle paylaştı ne demek? Öneriler, Keşfet ve Biyografi

TikTok’ta gezinirken bir kullanıcı profiline girdiğinizde “Sizinle paylaştı” ifadesi yer alıyorsa bu, o kullanıcının sizin videolarınızdan birini ya da videolarınıza ait bağlantıyı bir başkasıyla paylaştığı anlamına gelir. Sizin hesabınızı başkalarıyla etkileşime sokacak bir eylemin yapıldığını ifade eder. Platformun algoritmaları da paylaşımları tespit edip kullanıcıya bilgi vermek amacıyla ifadeyi göstermektedir.
Etkileşimler, TikTok’un kullanıcılar arası öneri sistemine katkı sağlar. Yani sizin videolarınızın başka biriyle paylaşılmış olması, o profili ziyaret ettiğinizde uygulama tarafından sizinle bu içeriğin paylaşıldığını vurgulamak için bildirimi sunar.
İbarenin herhangi gizli anlamı ya da olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Sadece o kullanıcı ile sizin aranızda bir içerik etkileşimi yaşandığını belirtmek amacıyla sunulmuş bilgi niteliğindedir.
Sizinle paylaştı ifadesinin uygulama içinde nasıl göründüğü konusunda da kafa karışıklığı olabiliyor. Profil biyografisinin hemen altında yer alır ve sadece belli kullanıcı etkileşimlerinde görünür. Rastgele tüm hesaplarda ifadeyi görmek mümkün değildir.